Billedkunst11.JPG (1)

DMS_logo_pos.png

Den Musiske Skole tilbyder flere forskellige forløb for børn i vuggestuer og børnehaver. Dette kan enten forgå i Børnekulturbasen eller i daginstitutionen.

Blandt Den Musiske Skoles tilbud kan nævnes:

• Mit indre Rum, om personlige følelser bag facaden.
  • Rum, mellemrum, luftrum. om hvordan vi opfatter rummet omkring os
  • Dyr, dyr, dyr i et forløb på seks gange vil vi arbejde med dyr. Vi skal male dyr, tegne dyr, modellere dyr, lave dyremasker, tegne dyreskygger og endda trykke med dyr.
  • Børnene får erfaring med forskellige former for billedkunstnerisk metode under det samlede tema dyr.
  • Forløbet er tilrettelagt sådan at der først er halvanden time med den mindste børnegruppe på 3 - 4 år og derefter to en halv time med den store gruppe på 5 - 6 år.
  • Aktiviteterne vil være de samme på de to hold men det store hold vil have mere tid til refleksion og visuel færdiggørelse.
  • Huskunstner, som aftales individuelt efter institutionens ønsker
  • Billedkunstforløb i Børnekulturbasen med en af Den Musiske Skoles dygtige billedkunstlærere. Emnerne kan eksempelvis være arkitektur, tegneserier/mimik, skulptur ellers årstiderne. Vi er altid åbne overfor forslag til temaer.