Musikkonsulent.jpg

DMS_logo_pos.png

Musikkonsulent i Krogårdens Musikvuggestue.

I Krogårdens Musikvuggestue påbegyndte vi i efteråret 2017 en udviklingsproces, der over en periode på tre år vil gøre os til en af landets første certificerede sang- og musikvuggestuer. Både før og under forløbet har vi som institution haft megen glæde af den Musiske Skole i Greve, hvor skolens ledelsen har været en uundværlig støtte og samarbejdspartner. Siden projektopstart har vi haft skolens musikkonsulent Robert Bang som fast gæst i Huset. Robert har bidraget med flere oplæg omkring musik, hjernens udvikling hos børn og ikke mindst den sammenhæng der er mellem disse. Robert har været en inspirerende formidler, og hans ekspertise har givet personalet en anden faglig bevidsthed omkring musikprojektet. Desuden har Robert ugentlig givet personalet undervisning i guitarspil. Undervisningen har givet personalet konkrete musiske kompetencer, og Robert har suppleret sin undervisning med fagrelevante input, der har kunnet udfordre alle og lært den enkelte, hvorledes de benytter sig af deres nyvundne værktøjer.

Jeg vil på det varmeste anbefale daginstitutionerne og skoler i kommune at benytte sig af Robert og de øvrigt tilbud, som den Musiske Skole i Greve tilbyder.

Anders Jerger – Leder, Krogårdens musikvuggestue.