Dyb konc

Greve Guitaristerne er navnet på musikskolens guitarorkester. Orkestret optræder flere gange om året ved større arrangementer såsom vores efterårskoncert (inkl. hyggeaften med familie og venner på musikskolen), Musikskolens store koncerter og vores egen sommerfest, der hvert år er 5. juni. Greve Guitaristerne består af tre mindre ensembler:

Easy Strings er Greve Guitaristernes begynder- eller aspirant hold. De fleste går i 2. - 4. klasse.

String Walkers er Greve Guitaristernes mellemste hold, hvor eleverne allerede har gået til sammenspil i flere år. Medlemmerne går i 7.-8. klasse. De spiller alle mulige forskellige stilarter - Fra Barok til Rock.

Acoustic Dreams er Greve Guitaristernes ældste elever fra mellem 17 og 27 år. De har en forkærlighed for klassisk spansk musik på den ene side og Heavy Rock på den anden, og der er stort set ikke noget musik, som de ikke spiller, så længe kvaliteten er i orden

Øvedage:

String Walkers         øver onsdag kl. 16.10 -17.00
Easy Strings            øver  onsdag kl. 17.00 -17.50 (Det er i dette tidsrum vi mødes, når der er Crossover- projekter)
Acoustic Dreams     øver onsdag kl. 17.50 - 18.40
* alle tider på Musikskolen

En del elever deltager i begge grupper.

Undervisningen af de tre ensembler ligger i forlængelse af hinanden, og det gør det nemt at samarbejde på kryds og tværs, når vi forbereder os til fælles koncerter.

NB. Tilmelding/optag iensemblet kun efter aftale med dirigent/lærer.