Træ5

Scratch er en del af harmoniorkester-skolen, der kun består af blæsere, og er et springbræt til GUO, som er orkestret for de mest rutinerede blæserelever. Ofter spiller eleverne både i Scratch og GUO i en overgangsperiode.

Der bliver i Scratch arbejdet en del med alle de dicipliner, man kommer til at støde på, i et mere øvet harmoniorkester. Det handler om sammenspil, styrker, flerstemmighed og generel orkesterdiciplin.

Vigtigst af alt er selvfølgelig, at det skal være sjovt at lære alt dette. Der venter en masse kæmpe oplevelser når man er på øve weekends, spiller koncerter eller tager på rejser med orkesteret.

Undervisningsdag: Mandag kl. 17.30-18.30 i lokale 27 på Musikskolen Dønnergårds Alle 24.

Dirigent: Robert Bang

NB. Tilmelding/optag iensemblet kun efter aftale med dirigent/lærer.