Dyb konc

Greve Guitaristerne er navnet på musikskolens guitarorkester. Orkestret optræder flere gange om året ved større arrangementer såsom vores efterårskoncert (inkl. hyggeaften med familie og venner på musikskolen) og Musikskolens store koncerter. Greve Guitaristerne består af tre mindre ensembler:

Easy Strings er Greve Guitaristernes begynder- eller aspirant hold. De fleste går i 2. - 4. klasse.

String Walkers er Greve Guitaristernes mellemste hold, hvor eleverne allerede har gået til sammenspil i flere år. Medlemmerne går i 7.-8. klasse. De spiller alle mulige forskellige stilarter - Fra Barok til Rock.

Acoustic Dreams er Greve Guitaristernes ældste elever fra mellem 17 og 27 år. De har en forkærlighed for klassisk spansk musik på den ene side og Heavy Rock på den anden, og der er stort set ikke noget musik, som de ikke spiller, så længe kvaliteten er i orden.

Øvedage:

String Walkers øver onsdag kl. 16.10 -17.00

Easy Strings øver onsdag kl. 17.00 -17.50 (Det er i dette tidsrum vi mødes, når der er Crossover- projekter)

Acoustic Dreams øver onsdag kl. 17.50 - 18.40

En del elever deltager i flere grupper.

Undervisningen af de tre ensembler ligger i forlængelse af hinanden, og det gør det nemt at samarbejde på kryds og tværs, når vi forbereder os til fælles koncerter.

NB. Tilmelding/optag i ensemblet sker efter aftale med dirigent/lærer.