Greve Kommunes tilbud for overvægtige børn

Har i et barn, der vejer lidt for meget? Ønsker i, athjælpe det med at tabe sig? Så kan vi hjælpe Jer!

MultiMinen tilbyder et forløb, Musikrobatik, særlig tilrettelagt forovervægtige børn. Jeres barn vil få musikundervisning, lære at jonglere ogforskellige akrobatiske numre.

Ved forløbets afslutning sætter vi de forskellige elementer sammen til en stor Musikrobatik forestilling.

Det kræver ingen forkundskaber - kun lysten til at være med.

Vi kræver lidt af jeres barn:

- Fremmøde til musikundervisning 10 lørdage

- Fremmøde akrobatikundervisning 15 onsdage

- Deltager i den fælles afslutning

For at deltage skal jeres barn:

- Bo i Greve Kommune

- Gå i 1.-6. klasse

- Veje for meget og have lysten til at tabe sig

- Sammen med familien indgå aktivt for at opnå sunde vaner

Underviser

Mark Johnson. Mark Johnsen er professionel musiker og underviser for sammenspilshold med børn i alle aldre.

I projektet med Multiminen er sigtet at få komponeret, forfattet spillet & indspillet Multiminens helt egen sang/egne sange.

Forløbet derstrækker sig over udvalgte lørdage i første halvår 2015 skal ende med en CD medmusik til det sideløbende projekt Gøgl & Cirkus. Her skal musikken brugestil opførsel af projektet i juni.

Alle børnene kommertil at spille forskellige instrumenter, synge og være med til at udvikle musiki samspil med Mark Johnsen.

Alle vil få eteksemplar med hjem af det færdige resultat efter projektets afslutning.

Mark Johnsen erprofessionel musiker og underviser for sammenspilshold med børn i alle aldre.

I projektet medMultiminen er sigtet at få komponeret, forfattet spillet & indspilletMultiminens helt egen sang/egne sange.

Forløbet strækker sig over udvalgte lørdage i første halvår 2015 skal ende med en CD med musik til det sideløbende projekt Gøgl & Cirkus. Her skal musikken brugestil opførsel af projektet i juni.

Alle børnenekommer til at spille forskellige instrumenter, synge og være med til at udviklemusik i samspil med Mark Johnsen.

Alle vil få et eksemplar med hjem af det færdigeresultat efter projektets afslutning.

Det er gratis at deltage, men melder I jer, er der mødepligt til træning ogandre arrangementer

Vi i høre nærmere så kontakt sundhedsplejerske Mettelene L. Rosenlund påtlf. 51 68 01 92, email: mlr@greve.dk