Blokfløjter

De fleste kender blokfløjten. Mange har også prøvet at spille lidt på en.
På musikskolen kan du lære at spille på blokfløjte og blive rigtig dygtig til det.
Når man får undervisning i blokfløjte, lærer man hurtigt at spille en masse melodier, som lyder godt. Man kommer også hurtigt til at spille sammen med andre blokfløjteelever, det er rigtig hyggeligt.

Der findes blokfløjter i flere størrelser. Man begynder med en sopranblokfløjte, lidt senere lærer man også at spille på den lidt større altblokfløjte, og når hænderne er blevet store nok, kan man også spille på de store og dybe blokfløjter, nemlig tenor- og basblokfløjten.
En blokfløjte fylder ikke så meget, så den er nem at have med i tasken.

Sopran- og altblokfløjte køber man selv efter vejledning fra læreren. De store tenor- og basblokfløjter har musikskolen til udlån.

Man spiller efter noder, og når man øver sig på blokfløjten hjemme, bliver man hurtigt dygtig til at spille.
Repertoiret spænder vidt, lige fra kendte sange, filmmelodier, spændende gammel musik fra renæssancen og barokken og lige til helt moderne musik med sjove rytmer og spændende lyde.

Sammenspil inddelt i grupper for henholdsvis begyndere og videregående elever.

Der undervises i 25 minutter om ugen.
Alder : fra 7 år.
Undervisningen foregår på Musikskolen, Dønnergårds Allé 24.
Ugedag: fredag.