Slagtøj

Slagtøjet består af mange instrumenter som trommesæt, marimba, xylofon, klokkespil, pauker og meget mere. Det giver store muligheder for at spille med i næsten al slags musik:

Man kan spille på alle slagtøjsinstrumenter eller vælge ét eller flere instrumenter ud. Det aftaler man blot med læreren. Typisk begynder man dog med ét instrument af gangen.

Alle slagtøjselever spiller også på en såkaldt øveplade, hvor man lærer grundlæggende ting som nodelæsning og fingerteknik. Det lyder måske indviklet, men det er det ikke. Øvepladen bruger vi sideløbende med de "store" slagtøjsinstrumenter. Øvepladen har i øvrigt den fordel, at den er meget støjsvag, så elever, som bor i lejlighed, kan også spille slagtøj, uden at blive uvenner med naboerne.

Når man har øvepladen, er det ikke nødvendigt at have et helt trommesæt stående derhjemme, men det er da en fordel.
Med hensyn til øvning er slagtøj ikke anderledes end de andre musikinstrumenter.
Man når længst med at øve lidt hver dag. Hellere 10 minutter om dagen end otte timer hver søndag.

Mulighed for sammenspil i band, slagtøjsensemble eller orkester.

Der undervises i 25 minutter om ugen.

Vi udlejer ikke trommesæt.