Elbas

Andreas Møllerhøj underviser i el-bas og rytmisk kontrabas

Jeg færdiggjorde min uddannelse som musikker/musiklærer ved Rytmisk Musikkonservatorium i sommeren 2008. Jeg spiller i en række forskellige bands og er tilknyttet Rytmisk Center i København og Den Musiske Skole i Greve

AM har blandt andet spillet med Medina, Christopher, Mames Babegenush, Jakob Fischer, Harald Haugaard og en mængde andre danske kunstnere.

I min undervisning lægger jeg meget vægt på at eleven får færdigheder indenfor teknik, rytmik og gehør. Dette skaber en god grobund for, hurtigst muligt, at blive 'selvhjulpen' på bassen. Jeg tager udgangspunkt i elevens ønsker om genre og stilart, og fylder så på med de grundlæggende færdigheder og øvelser. Vi kommer omkring forskellige typiske basgange ligesåvel som vi prøver at opfinde vores egne ting og improvisere.

Det skal være sjovt at gå til bas, så eleven sætter i høj grad tempoet for undervisningen, så der også er plads til de andre fritidsaktiviteter.

AM er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i 2008 og har siden da arbejdet som musiker i talrige bands sideløbende med undervisning i bas og sammenspil.