streng

Elguitar&Rytmisk akustisk guitar.

V. guitarist/underviser Dennis Wiberg Clausen.

På ELGUITAR kommer du bla. rundt i mange forskellige stil arter/genrer. Vi skal spille alt fra de "klassiske rock/blues soloer" til funky energisk rytme guitar over jazzy cool pop techno hiphop lounge polka reggae .....Guitar. Vi lytter (og vrider hjernen) til forskellige skalaer/akkorder -får teorien sat sammen - og ned på guitaren. Vi dyrker diverse spille teknikker og vi snakker selvfølgelig også om det nyeste guitargrej på markedet (pedaler,strenge,plekter osv.) -desuden vil du ( i det omfang det er muligt) få muligheden for at komme til at spille elguitar i et at musikskolens band's..

(Du skal give besked til kontoret allerede ved indmeldelse hvis du ønsker at gå til band/sammenspil)

På RYTMISK AKUSTISK GUITAR er udgangspunktet og hovedvægten lagt på brugs guitar..Måske også kendt som "lejrbåls guitar" altså som udgangspunkt guitar akkompagnement til sange.

Du lærer både at spille fingerspil og med plekter. Vi tjekker div. Open tunings samt forskellige måder at spille med capo.

Vi spiller alt fra de "klassiske" akustiske numre (Beatles osv.) samt det nyeste pop nummer fra radioen. Vi undersøger også mere eksotiske stilarter som Flamenco,Tango,Bossa osv. og hvis du skriver (el.har lyst til?) dine egne numre vil jeg meget gerne hjælpe dig videre med dem.

På rytmisk akustisk guitar er det ligeledes muligt at komme til at spille i band - og i mindre grupper ( guitar duo / guitar & sang) samt i skolen's guitar orkester.

Det er i min undervisning også muligt at kombinere el & akustisk guitar.. Således at man i en periode koncentrerer sig om den elektriske guitar for derfor efterfølgende at tage en periode på akustisk guitar.. ( et eksempel kunne være.. Du lærer at spille introen til "Hotel California" på akustisk guitar og soloen på elektrisk guitar..)

Det er muligt at leje både akustisk og elektriske guitar (m. tilhørende forstærker) via Musikskolen.. (Udlån af instrumenter sker via kontoret på Musikskolen)

Desuden råder Musikskolen også over Elguitar effekter/pedaler som (efter biblioteks princip) det er muligt at låne med hjem for 1 måned af gangen.. Udlån af effekter/pedaler aftales med Dennis

Du er som elev i høj grad med til at præge undervisningen og vi tager udgangspunkt i de ønsker og drømme du har som elev og i fællesskab med mig som lærer lægger vi et program der er spændende,udfordrende,sjovt og ikke mindst lærerigt..

Du kan forvente en top motiveret/rutineret og meget engageret lærer der brænder for at spille og undervise i guitar og musik.

Spørgsmål? Kontakt Musikskolen elller Dennis denniswibergclausen@hotmail.com