vug

Juni Vildershøj Ternstrøm underviser i Kor, Rytmebutikkerne og i børnehaveklasser i musik og bevægelse.

Juni er uddannet rytmikpædagog fra Instituttet for Rytmik. Hun har efterfølgende efterudannet sig inden for fagene Rytmik og sang. Kursus i rytmisk korledelse ved Thomas Olorenshaw på Det Rytmiske Musikkonservatorium. Juni har sideløbende med sine 15 års erfaring som musiklærer i Lyngby-Taarbæk Musikskole taget efteruddannelseskurser hos logopæd Jan Thinge, hos Helga Westmark og hos Dorthe Hyldstrup i Evi- stemmeteknik og sangundervisning.

Juni har undervist i Greve Kommunale Musikskole siden 2007.
I min undervisning med børn: lægger jeg vægt på at bevare og udvikle børnenes naturlige lyst til at skabe musik samt give dem viden og færdigheder, der skaber grundlag for senere at kunne modtage instrumentundervisning og indgå i et eller flere af musikskolens mange orkestre/sammenspilstilbud.

I børnehaveklasserne laver jeg musik og bevægelse: Musik skal være sjovt og igennem leg, fantasi, sang og spil på orff- instrumenter, forsøger jeg at lege musikkens grundbegreber ind under huden på eleverne, så de bliver glade for at gå til musik.

I Rytmebutikkerne: lægges der vægt på sammenspil. Derudover arbejder vi med musikkens grundelementer igennem sang, spil og bevægelse.