Andreas teater til hjemmeside

Karsten Mach underviser i solosang

Jeg hedder Karsten. Jeg er født i 1951 og har været sanglærer i 30 år, 15 år her på Greve Kommunale Musikskole.

Både børn og voksne, unge og gamle kan have glæde af at gå til sang.
For mig er det stadigvæk sjovt at undervise i sang, fordi læreren hver undervisningstime har den opgave at finde ud af, hvad lige præcis den her elev er god til.
Hver person har en stemme, der er god til noget. Det kan godt være svært at finde ud af, hvad stemmen er god til eller kan blive god til. Der hører også træning til, ligesom til ballet, dans eller gymnastik!

Stemmen skal trænes for at blive stærkere, bedre til at ramme toner og bedre til at udtrykke sig. Hos mig kan man få lov til at synge rock, pop, viser, opera, musical og jazz. Vi laver som regel en aftale, der går ud på, at eleven bestemmer hver anden sang, og jeg bestemmer resten. Men det sker da, at vi bliver nødt til at gemme en sang til senere.

Man kan starte til solosang som niårig.