Klaver

Pia Dinitzen underviser i klaver

Jeg har spillet klaver siden jeg var 6, og efter endt studentereksamen på Christianshavns Gymnasium på musiksproglig linje, kom jeg på Musikkonservatoriet i Kbh. Her tog jeg i 1983 Diplom eksamen og i 1985 musik pædagogisk eksamen. Herefter var jeg så heldig at modtage en del legater, bl.a. Jacob Gade's rejselegat samt Dronning Ingrids Romerske Fond. Så jeg studerede et halvt år i Rom hos den argentinske pianist, Mirta Herrera. Ellers har jeg brugt det meste af min tid som kammermusiker i Dinitzen trioen, vi har spillet koncerter i Danmark, Sverige, England, Polen og Italien. Nu bruger jeg al min tid på at undervise, og det er jeg meget glad for.

Det er vigtigt at det er sjovt at spille, det er også vigtigt at vi spiller sammen med andre, og de ting forsøger jeg at tilgodese når jeg underviser. Derudover er det vigtigt at eleverne bliver i stand til at hjælpe sig selv så de en dag kan klare sig uden en lærer. Derfor er det vigtigt at de bliver gode til at læse noder og øve sig.

Kan træffes på: