Ny sæson - Der er åbent for tilmeldinger.jpg

Tilmelding og gentilmelding

Tirsdag den 1. maj åbner Den Musiske Skole for tilmelding og gentilmelding for sæson 2018/2019. Det kommer til at foregå via skolens hjemmeside www.denmusiskeskole.dk.

Skal jeg gentilmeldes?
Gentilmelding er for allerede eksisterende elever enten aktive eller dem på venteliste. Gentilmelding er via et særligt link, hvor vi genbruger elevoplysninger.
Gentilmelding tryk her:https://GREVE.speedadmin.dk

Ny-tilmelding
Tilmelding er for nye elever. Nye elever skal gå ind via det link, som er særligt til ny-tilmelding. Her bliver man ført ind i en tilmeldingsformular, hvor man skal angive personoplysninger.
Ny-tilmelding tryk her:https://GREVE.speedadmin.dk/Public/ElevOprettelse.aspx

*Selvom tilmelding og gentilmelding åbner samme dag, kan vi sagtens på kontoret skelne mellem nye og gamle elever.
Hvad skal jeg spille?
Den Musiske Skole udbyder en lang række fag inden for musik- og billedkunst. På hjemmesiden kan du se alle vores tilbud. Vi anbefaler, at man læser de forskellige fagbeskrivelser grundigt igennem inden man tilmelder sig. Kan i ikke finde det instrument eller det fag i ønsker at tilmelde jer, er I meget velkomne til at ringe til kontoret på 43973460. Så finder vi en løsning sammen.
Lørdag d. 9. juni afholder Den Musiske Skole instrumentprøvedag i forbindelse med Greve Sommerfestival ved Greve Borgerhus. Der vil være mulighed for både at se og prøve de mange spændende instrumenter. 
Praktiske oplysninger og pris
Desuden anbefaler vi, at man læser alle skolens praktiske oplysninger igennem inden tilmeldingen. Der er en række detaljer, som er meget vigtige at kende, inden man trykker på tilmeldingsknappen. Det samme gælder info om vores priser og ratefordeling.
Praktiske oplysninger: se link
Pris: se link
Velkommen til Den Musiske Skole