Koncerter med USK vinderne

I marts måned blev der til "Unge Spiller Klassisk 2018" fundet 7 dygtige solister, som skal spille med Ensemble Storstrøm.

Vi på Den Musiske Skole er meget stolte af vores to elever som er udtaget til at spille, nemlig Esben Bay Esbensen på saxofon og Julie Rønløv Nielsen på tværfløjte.

Derudover medvirker vinderne Christian Vilhelm Brøgger (trompet), Sille Amalie Enevoldsen (tværfløjte), Ranja E á Dunga (cello), Laurits Wilbert Stokholm Henrichsen (violin) og Daniel Østergaard (tuba).

Vinderkoncerterne finder sted i september.

• Søndag d. 9. september, kl. 15.00. Eksercerpladsen, Regimentet 3, 4100 Ringsted
  • Mandag d. 10. september, kl. 19.00. Rønnebæksholm Koncertsal, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved
  • Onsdag d. 12. september, kl. 19.00. Greve Rådhus, Byrådssalen, Rådhusholmen 10, 2670 Greve
  • Torsdag d. 13. september, kl. 19.00. Korsør Kulturhus, Skolegade 1, 4220 Korsør

Der er gratis adgang til alle koncerterne.

Se mere på www.ensemblet.dk og www.ungespillerklassisk.dk

Stafet For Livet 2018

18. - 19. August 2018 fra kl. 12:00 Lørdag - kl. 12:00 Søndag på Mosede Fort er Den Musiske Skole atter at finde til Stafet For Livet.

Stafet For Livet er et døgn, hvor der bliver sat fokus på kræftsagen, kæmpet sammen og livet bliver fejret. Det er en anledning til at mindes dem, man har mistet, og støtte dem, der kæmper. Formålet med Stafet For Livet er at skabe håb til alle berørt af kræft via oplysning, fællesskab og indsamling.

Stafet For Livet giver alle ramt af kræft i lokalsamfundet mulighed for at opleve støtte og opbakning fra venner, familie og kolleger. Den Musiske Skole deltager med et hold "DenMusiskeSkole Greve 2018" og bidrager med musik på scenen fra kl. 17.30. Derudover "sælger" vi dygtige elever og ensembler til småkoncerter rundt om på pladsen, og alle pengene går naturligvis ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere om programmet her:

Sangerbootcamp eller Klassisk tegnekursus i sommerferien

Sommerferien er lang, skøn og (ofte) solrig i Greve. Men det er ikke alle, der kan klare at ligge på stranden i 4 uger. Hvis du er en af dem, kan det være, du skal kigge på Greve Kommunes sommeraktiviteter. Den Musiske Skole tilbyder bl.a. en Sangerbootcamp og Klassisk tegnekursus. Se tilbuddene og det fulde katalog her:

Go' sommer!

Greve Sommerfestival 2018

Lørdag d. 9. juni 2018 var der for 2. år i træk Greve Sommerfestival ved Greve Borgerhus. Det var en dejlig dag med solskin, musik og masser af godt humør. Den Musiske Skole var naturligvis stærkt repræsenteret med både Billedskolen og flotte musikalske optrædener fra de to scener.

Vi glæder os allerede til næste år. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Lørdag d. 25. maj 2019

Familien Fink-Jensen tog en masse fine stemningsbilleder på dagen. Se dem her: