Susanne musikskole.png

Susanne arbejder på Den Musiske Skole som sanglærer og korleder af 4 kor: Ungdomskoret Count Me In, Juniorkoret Singing Rainbow, Børnekoret Damager Kids og Børnekoret Mosede Kids.

Udover Den Musiske Skole underviser Susanne på sin egen sangskole, Stremmefabrikken, på Vesterbro i København.
Her underviser Susanne i sang, kor, klaver, hørelære og sangskrivning.

Susanne har undervist i mange år på musikskoler, musikkonservatorier, højskoler, og MGK’er.

Hun vokalcoacher også for andre store navne, både live og til studieindspilninger.

Senest har Susanne sunget kor for John Legend til hans kommende album.

Susanne har turneret med sin egen musik i New York, Philadelphia, og Seattle, og i den forbindelse har hun fået udgivet to singler i UK, hvor de bl.a. er blevet spillet på BBC1xtra.

Læs mere om Susanne på www.susanneorum.dk

Fag: Rytmisk sang

Uddannelse: Rytmisk Musikkonservatorium, Kbh. med 5. års diplomeksamen på solistlinien (1994-1999)

Hvad er det i musikken, der inspirerer dig:

For mig er musik som “Alladins hule”. Der er uendeligt mange smukke og fantastiske ting, man kan opdage, udforske og beskæftige sig med, både hvad angår toner, rytmik, ord og leg.

Det er også hårdt arbejde og kræver vilje og tålmodighed, men jeg elsker, at når man så spiller og synger med andre og kommunikerer med musik, så opstår der tit en magi, man ikke ville kunne have skabt alene.