Thomas7.jpg

thomas-hubertz.jpg

Thomas Hübertz underviser i sang og klaver

Thomas har gået på det Det Danske Musicalakademi og har i gennem 15 år undervist elever i alle aldre fra nybegyndere til meget øvede. Thomas begyndte selv at synge og spille som barn og har siden han var i starten af 20'erne optrådt professionelt solistisk, med bands og i musicals.

I musikundervisningen lægger Thomas vægt på sammen med eleven at finde frem til hans/hendes ønsker, evner og stilmæssige smag således, at både elev og lærer har de bedste forudsætninger for at undervisningen bliver både lærerig og sjov.

Undervisning i sang

Thomas underviser i rytmisk sang for nybegyndere til kons. niveau i alle aldersgrupper. Der kan arbejde med de fleste genre inden for rytmisk musik, pop, rock, jazz, musical mm. I undervisningen indgår der blandt andet støtte og vejrtrækningsøvelser, teknik for sund brug af stemmen, klang, fortolkning og musikalsk udtryk.

Undervisning i klaver

Thomas underviser i rytmisk klaver for nybegyndere til meget øvede i alle aldersgrupper. I undervisningen kan der arbejdes med de fleste genre indenfor rytmisk musik samt lettere klassisk materiale. I undervisningen indgår der blandt andet teknik, basal nodelære og teori, rytmelære, og akkompagnement til egen vocal efter ønske.