Blokfløjte

Tine Kastoft.jpg

Navn: Tine Kastoft

Underviser i Blokfløjte

Uddannelse: Tine er uddannet Statsprøvet Musikpædagog i 1988 og Diplomeksamen i 1989 fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Derudover har Tine taget "kammermusik masterclass" hos Lars Ulrik Mortensen og Emma Kirkeby samt kurser i barokkens opførelsespraksis hos Lars Ulrik Mortensen.

Hvad er det i musikken, der inspirer dig: Jeg lægger stor vægt på, at eleverne fra starten lærer noder, og at de får en god grundlæggende teknik. Eleverne kommer hurtigt til at kunne spille en masse gode melodier, både alene og sammen med andre.

Jeg til rettelægger min undervisning således, at den enkelte elev bliver stimuleret og udfordret på lige præcis det niveau, eleven befinder sig, og i det tempo, som eleven har det godt med. Det vigtigste er, at den enkelte elev hele tiden udvikler sig og samtidig har det sjovt og godt med at gå til undervisning i Musikskolen.