IMG_6569.JPG

Den rytmiske rugekasse for alle musikglade

I undervisningen vil der blive lagt vægt på fællessangen og det særlig rum, der opstår, når man synger sammen. Børnene lærer at lytte til hinanden- og til akkompagnementet og vil blive instrueret i at følge underviserens anvisninger. Eleverne vil også blive introduceret for forskellige rytmer og danse, der passer til de forskellige sange, der arbejdes med. Der vil i løbet af året blive arbejdet henimod små optrædener og koncerter.

Undervisningen tager udgangspunkt i danske børnesange.

Vi bestræber os på, at inddele holdene klassevist således at 1. klasse er sammen, og 2.-3. klasse er sammen. Det giver det bedste pædagogiske udgangspunkt for musikundervisningen.

Det kræver ingen forudsætninger for at være med.

Undervisningen foregår i SFO tiden. Men det er forældrenes eget ansvar, at orientere SFO'en, at eleven skal til musik. Musikskolelæreren har ikke mulighed for at hente og bringe børnene.

Rytmebutik 1. klasse:
I rytmebutikken får barnet gennem sang, spil og bevægelse - SSB - et musikalsk fundament. Målet er at udvikle og skærpe barnets evne til opmærksomhed, samt give det grundlæggende musikfaglige færdigheder. Vi vil spille musik, der swinger, og der vil blive spillet, danset, trampet og sunget til den store guldmedalje.

Er du med på den værste med masser af energi og fart på? Så kom og vær med!

Der afholdes en jule- og sommerkoncert, hvor forældrene bliver inviteret. 

Rytmebutik 2. klasse:
Vi bygger videre på færdighederne fra undervisningen i rytmebutikken i 1. klasse, men vi har mere fokus på sammenspil og på glæden ved at spille et instrument. Barnets musikalske selvværd styrkes samtidig med at den rytmiske og motoriske koordination bliver trænet. Vi træner discipliner som bl.a. musikforståelse og nodekendskab, men først og fremmest skal glæden ved at beskæftige sig med musik styrkes.

Vi spiller stadig musik, der swinger med masser af energi og fart på!

Der afholdes en jule- og sommerkoncert, hvor forældrene bliver inviteret.

Undervisningstid: 45 minutter.