INGEN fysisk undervisning frem til 13.04.20!

Fra mandag d. 16.03.20-13.04.20:

Soloelever

• Lærerne vil kontakte eleverne som udgangspunkt i deres normale undervisningstider.
    • Med kontakt menes der i den bredest forstand. Det kan være via telefon, skype, mail, sociale medier mm. Dette aftaler læreren med elev/forælderen i løbet af den første uge.
    • Der er ingen krav om, at fremadrettet kontakt vil ligge i elevens normale undervisningstid. Den første kontakt står læreren for.
    • Der er ingen krav om at kontakten mellem lærer/elev varer 25 eller 50 minutter om ugen.
  • Elevens hjemmearbejde kan være:
    • Små videosekvenser af eleven selv der indstuderer noget musik eller fortæller om sin musik. De kan gemmes på en lukket YouTube kanal for kun eleven og lærer.
      En videosekvens behøver ikke være lang. Det kan blot være en 3-5 min træningsfilm, hvor der vises fingersætning, opvarmningsøvelser, omvendinger eller andet.
    • Tag et billede af noder, hvor musikken driller og send det til læreren.
    • Overvej hvad der giver udfordringer i musikken.

Holdelever

Fra uge 14 åbner vi op for flere og flere hold, online. Denne type undervisning vil også variere fra hold til hold.

• Vent på kontakt fra læreren, som ved soloelever.

Større ensembler og orkestre

Større orkestre og ensembler vil få begrænset undervisning/vejledning i form af øvefiler, repertoire eller lign.

Betalingsbetingelser

På dagtilbuds-, sfo- og klubområdet er der meldt ud fra regeringen, at der ikke vil ske tilbagebetaling/refusion for den periode, hvor der er lukket. Det samme gælder desværre på nuværende tidspunkt også for musikskolen, hvorfor vi vil gøre alt for at være tilgængelige, i det omfang der nu kan lade sig gøre. Hvis der sker ændringer herom, vil I få besked.